FIETSVERHUUR

Welkom in Breukelen!

In en om Breukelen kun je heerlijk fietsen. Langs de prachtige buitenplaatsen, kastelen, bruggen, sluisjes en dorpjes aan de rivier de Vecht. Er is heel veel te zien. De Vechtstreek is beroemd om zijn buitenplaatsen. Deze zogenoemde ‘pareltjes aan de Vecht’ zijn veelal in de 17de eeuw gebouwd door Amsterdamse kooplieden. Zij ontvluchtten in de zomer de stinkende stad om hier van de frisse lucht en ruimte te genieten. Op de fiets kun je de rijke historie van de Vechtstreek opsnuiven en genieten van de natuur.

Wij verhuren merkfietsen van Gazelle, Batavus en Sparta. Onze e-bikes hebben altijd een sterke en geheel opgeladen accu. Ook hebben wij accessoires zoals tassen, kinderzitjesor en een hondenmandje te huur. Bij grote kinderen adviseren wij u om de elektrische bakfiets van Urban Arrow te huren.

U kunt on-line reserveren! Zeker tijdens vakantieperiodes en weekenden is het reserveren gewenst omdat de beschikbaarheid van ons aanbod beperkt is. Kosteloos annuleren wegens slecht weer of andere oorzaken is geen enkel probleem, wel vragen wij u dit uiterlijk 2 dagen van te voren middels e-mail of telefoon te doen. Wij kunnen geen verhuurfietsen op locatie brengen. Afhalen van de fietsen kan tijdens onze openingstijden vanuit de winkel. Parkeren in de buurt is gratis. Als extra service mag je de fietsen na sluitingstijd tot uiterlijk 21:00 uur terugbrengen op een afgesproken plek naast de winkel.

Aanbod & tarieven

Stads/tour fiets:
€ 14,50 per dag
€ 72,50 per week

Kinderfiets:
€ 12,50 per dag
€ 62,50 per week

E- bike:
€ 26,50 per dag
€ 132,50 per week

Elektrische Bakfiets van Urban Arrow: (verhuurd aan 21 jaar of ouder)
€ 32,50 per dag
€ 162,50 per week

Van Raam Driewieler:
€ 39.50 per dag
€ 197.50 per week

Let op de fietsen zijn niet verzekerd.
Wilt u een verzekerde fiets geeft dit even aan:
Extra kosten zijn dan: €5,- per dag per fiets
Extra service: 1x gratis extra slot erbij.

Wij zetten met veel plezier alles voor u klaar!
Tot ziens bij: Age van ’t Hoff 2-wielers!