OVER ONS

Welkom bij Age van ‘t Hoff 2-wielers. Ons bedrijf bestaat al meer dan 110 jaar, met de vijfde generatie in opkomst! In deze verschillende tijden hebben onze voorouders geleerd hoe ze verbonden kunnen zijn en blijven met de klanten. Ook hebben onze voorouders bewezen dat ze open stonden voor nieuwe mogelijkheden, bleven ontwikkelen en mee gingen met hun tijd. Zo vinden wij het tot op heden net zo belangrijk om de trends te volgen en in het vak bij te blijven. Als team volgen we daarom cursussen en trainingen op het gebied van alle merken (elektrische) fietsen, verkoop en automatisering. 

We staan voor service en garantie. Daarom werken wij samen met kwalitatief sterke leveranciers en doen we ons uiterste best om jouw fietsplezier te kunnen bezorgen. Dit doen we door een fiets te verkopen die bij je past, passende tips te geven en de fiets te onderhouden en te repareren. Ook kun je bij ons tweedehandsfietsen inruilen op een nieuwe fiets. Wij leveren elke tweedehands fiets standaard af met een klaarmaakbeurt, zodat alle onderdelen van de fiets in zo goed mogelijke staat wordt geleverd. Daarnaast werken we mee aan verschillende instanties zoals onder andere zorgcompliment, fietslease, bedrijfsfietsen en ook leergeld waar een fietsbudget per kind wordt gegeven door de gemeente Stichtse Vecht. Bij ons koop je de fiets die bij jou past met de juiste onderdelen en accessoires, waarbij je ontzorgt wordt op het gebied van fietsbezorgingsservice, fietsverzekering, fietsplannen en lease-fietsen. 

Fietsen is een positieve manier van vervoer, beweging en gezondheid en is weinig milieubelastend. Dit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. We zijn dan ook gasloos en hebben zonnepanelen op het dak voor het gebruik van groene energie. We scheiden afval op het gebied van plastic, papier, oud ijzer, banden en accu’s. Onze nieuwe bus heeft een schoonrijden certificaat om een gezonde werk- en winkelruimte te waarborgen. Om de gezondheid te kunnen waarborgen hebben een aantal collega’s BHV en maken we gebruik van de RIE (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie).

We zijn blij met de klantrelaties die we door jaren heen opbouwen en de gezellige binding die daarvan uit ontstaat! Met de ‘5-sterren specialist’ vragen we regelmatig beoordelingen en feedback aan onze klanten. Ons gemiddelde cijfer in 2023 is een 9,5! Daarnaast hebben we vanuit Google een gemiddelde beoordeling van 4,9 (van de 5) sterren! Hier zijn we dan ook erg trots op. Wij zijn blij en tevreden als de klant dit ook is en geniet van fietsplezier. Dit blijven we dan ook graag voor je doen zoals je dat van ons gewend bent!

HET TEAM

Age van 't Hoff

Eigenaar, Manager, 1e Fietstechnicus & Verkoopmedewerker

Meer informatie

Tineke van 't Hoff

Eigenaar, Verkoopmedewerker, Interieurstyling & Communicatiemedewerker

Meer informatie

Age jr. van 't Hoff

Fietstechnicus & Verkoopmedeweker

Meer informatie

Gerda de Gier

Verkoopmedewerker & Interieurstyling

Meer informatie

Koos Maan

Fietstechnicus

Meer informatie

Menno Griffioen

Fietstechnicus en stagiair opleiding 1e fietstechnicus

Meer informatie

Sven Wiebes

Fietstechnicus

Meer informatie

Iris van 't Hoff

Marketing & Communicatie

Meer informatie

Hananje van Biljon

Interieurverzorging

Meer informatie

Marton Roelofs

ZZP-er fietstechnicus

Meer informatie

Femke Hop

Social Media assistent

Meer informatie

Evert Lycklama a Nijeholt

Bezorger

Meer informatie

Gerard Rappard

Huisfotograaf

Meer informatie