ONZE DIENSTEN

 

 

Age van ’t Hoff 2-Wielers staat graag voor jullie klaar met reparatie en onderhoud! 
Het is erg fijn als jullie tijdig bij ons onderhoud en reparaties inplannen zodat we hier rekening mee kunnen houden om dit zo goed mogelijk te kunnen doen! Houd er rekening mee dat er rond het voorjaar en de zomer altijd wachttijden ontstaan (soms wel 2 tot 4 weken), helaas kunnen we niet iedereen tegelijk helpen. We zullen wel altijd ons best doen voor nood klusjes en lekke banden bijvoorbeeld! Bel en overleg met ons wat we voor jullie kunnen doen!

 

 

Onderhoudsbeurten

Wanneer je een fiets bij ons aanschaft, kun je rekenen op kwaliteit, service, garantie en reparatie. Drie maanden na aanschaf geven wij je fiets een gratis servicebeurt, waarbij we de fiets helemaal nalopen. Bij de tweede en derde beurt geven wij korting. Ook verdere onderhoudscontracten behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Leenfiets 

Wanneer je fiets bij ons in de werkplaats is voor onderhoud of reparatie, dan hebben wij een leenfiets voor je.

 

Proeffietsen

Kom eens gezellig proeffietsen op gewone of elektrische fietsen van verschillende merken! Voor een proefrit op een elektrische fiets is reserveren wel verstandig, dan zorgen we ervoor dat de e-bike voor je klaar staat!

Jaarlijks, op goede vrijdag en de zaterdag erna hebben wij een e-bike event! Kijk voor meer informatie op onze Facebook

 

Haal- en brengservice

Kan je niet meer fietsen op je fiets of komt het niet uit om hem te halen of te brengen? Op maandag- en vrijdagochtend bieden wij een haal- en brengservice. Voor adressen in Stichtse Vecht brengen we hiervoor €7,50 per rit in rekening. Dit geld niet voor verhuur, waarbij wij alleen rijden in overleg. Bel ons of stuur een mail voor een afspraak, dan plannen wij de rit in.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  8:30 - 18:00
Dinsdag:  8:30 - 18:00
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  8:30 - 18:00
Vrijdag:  8:30 - 21:00
Zaterdag:  8:30 - 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens