ONZE DIENSTEN

Wij staan voor service en garantie van onze merken en voor onze klanten. Wij helpen je dan ook graag met reparaties, advies bij aankopen van (elektrische) fietsen, kinderfietsen, tweedehands fietsen, fietsendragers, accessoires, kleding, fietsverhuur en bij al je vragen rondom fietsen. Heb je een vraag? Stel ‘m ons gerust via telefoon, e-mail of in de winkel.


Service en
onderhoud

Wanneer je een fiets bij ons aanschaft, kun je rekenen op kwaliteit, service, garantie en reparatie. Drie maanden na aanschaf geven wij je fiets een gratis servicebeurt, waarbij we de fiets helemaal nalopen en alles nog een keer goed vastdraaien, dit voorkomt het loslopen van onderdelen en slijtage. Bij de tweede en derde beurt geven wij onze klanten ook nog een korting, want goed onderhoud is belangrijk voor de duurzaamheid van de fiets en je fietsplezier. Wij helpen je hieraan te herinneren met een sms of e-mail. 

Wij adviseren om daarna jaarlijks een afspraak te maken of (in overleg) eerder in verband met de hoeveelheid gereden kilometers. Zo blijft je fiets in topconditie en voorkom je onnodige slijtages en problemen.


Reparatie

Het is fijn als je de reparatie of onderhoudsbeurt bij ons laat inplannen. In de drukke seizoenen kan de wachttijd voor reparaties zonder afspraak namelijk oplopen. Heb je  de fiets bij ons gekocht, dan gaat u voor in onze werkplaatsplanning.  Heeft u de fiets elders gekocht, dan hoeft dat geen probleem te zijn, alleen kan de wachttijd langer zijn. Door in te plannen ben je er zeker van dat we voldoende tijd voor je fiets hebben.

Als onderdelen vervangen moeten worden, dan zijn hieraan extra kosten verbonden. Wij doen dat altijd in overleg. 

Dit doen onze monteurs bij een service- of onderhoudsbeurt:

 • Remmen controleren en vervangen als nodig
 • Stuur en zadel controleren en aandraaien als nodig
 • Banden en de bandenspanning controleren en oppompen als nodig
 • Wielmoeren natrekken
 • Kettingspanning controleren, afstellen en/of vervangen als nodig
 • Versnellingen controleren en afstellen als nodig
 • Spaakspanning controleren en afstellen als nodig
 • Pedalen controleren
 • Crankbouten natrekken
 • Verlichting controleren en vervangen als nodig
 • (Bij een e-bike) updaten software
 • (Bij een e-bike) sensoren bekijken en afstellen
 • (Bij een sportfiets) voor- en achterderailleur controleren

Door de uitgebreide en complexiteit van de fietsen ontkomen wij er niet aan om kritisch te gaan kijken naar het werkaanbod. Het is voor ons niet mogelijk om onderdelen te bestellen/maken van fietsen van de volgende merken: vanMoof, Stella, Amslod, Voque, Baboe en andere merken die veelal op internet zijn gekocht. Het is niet zo dat wij je niet willen helpen, maar zonder de support, garantie en onderdelen of software van dit merk kunnen wij je gewoonweg niet helpen. Wij verwijzen je terug naar waar je de fiets hebt gekocht. Onze tip: ‘Koop bij de man die het ook repareren kan.’


Leenfiets

Wanneer je fiets bij ons in de werkplaats is voor onderhoud of reparatie, dan hebben wij een leenfiets voor je ( zolang de voorraad strekt). Geef het aan wanneer je de afspraak maakt.


Proeffietsen

Kom eens gezellig proeffietsen op gewone of elektrische fietsen van verschillende merken! Voor een proefrit op een elektrische fiets is reserveren verstandig, dan zorgen we ervoor dat de accu opgeladen is!

 
Leveringsvoorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.


Haal- en brengservice

Wanneer het niet mogelijk is voor je om je fiets bij ons te brengen, kun je gebruikmaken van onze ophaalservice. Wij rijden daarvoor op maandag en vrijdag vanaf 10:00 uur. Als je ons belt en een afspraak maakt dan plannen we je in. In Stichtse Vecht rekenen we € 7,50 per rit. Buiten Stichtse Vecht rekenen wij boven op de standaard € 7,50 nog een km-vergoeding van: € 0,50 per km. (max € 40,- per rit)

 
Zadel omruil service

Een goed zadel is heel belangrijk. De keuze voor een zadel hangt samen met het type fiets en is daarnaast natuurlijk ook een persoonlijke voorkeur. We kunnen je adviseren over het zadel dat het beste bij je past. Daarnaast hebben we een zadel-omruilservice” je koopt het zadel en wij zetten het zadel gratis voor je op jouw fiets. Je kunt het zadel dan 2 tot 3 weken testen. Is het zadel goedgekeurd dan wensen we je veel fietsplezier. Is het zadel toch niet goed, dan kijken we verder en ruilen we je gekochte zadel (mist hij netjes is gebleven) weer om voor een ander en we verrekenen het verschil.


Tweedehands fietsen

Wij leveren elke tweedehands fiets standaard af met een klaarmaakbeurt. Dat houdt in dat de verlichting, remmen en versnellingen in zo goed mogelijke staat worden geleverd. Ook zorgen wij ervoor dat de fiets bij aflevering mooi gepoetst is.

 


TerugOpeningstijden

Maandag:  8:30 - 18:00
Dinsdag:  8:30 - 18:00
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  8:30 - 18:00
Vrijdag:  8:30 - 21:00
Zaterdag:  8:30 - 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook