LEASE- EN BEDRIJFSFIETSEN

 Na het werk boodschappen doen, van huis naar het werk fietsen of een heerlijke rit rondom Breukelen om van de mooie natuur te fietsen. Een fiets is praktisch, zorgt voor veel ontspanning en beter voor het milieu. Een fiets is een investering, maar daarmee is het niet meteen zeker dat alle kosten gedekt zijn voor de komende paar jaar. Een (elektrische) fiets heeft onderhoud nodig, om ervoor te zorgen dat de fiets goed blijft functioneren en veilig is.

 

 

Private Leasen

Daarom zijn er sinds kort mogelijkheden om fietsen te leasen. Zie het net als het leasen van een auto. Voor een vast bedrag per maand, rij jij een splinternieuwe (elektrische) fiets! Naast dat je op een mooie nieuwe fiets rijdt, zit er ook een onderhoudspakket bij. Het onderhoud en reparaties behoren tot het onderhoudspakket. Nadat het leasecontract is afgelopen, is er een mogelijkheid om de fiets voor een gereduceerd tarief over te nemen.

 

 

Zakelijke leasen

Naast Private lease is het mogelijk om een fiets ook zakelijk te leasen. Vanaf januari 2020 zijn deze regels veranderd. Je hoeft niet meer alle kilometers op te schrijven die je privé fiets, in plaats daarvan is er een bijtelling van 7 procent. De kosten die jij hebt, zijn afhankelijk van je werkgever. Betaalt je werkgever de volledige leasekosten, kost het je niks. Indien je werkgever een deel of niets bijdraagt zijn de kosten voor jezelf. Het is mogelijk om een deel van het leasebedrag af te trekken van je bruto loon.

 

 

Hoe lease ik een fiets bij Age van ’t Hoff?

Wij adviseren je over welke (elektrische) fiets het beste bij jou past
Samen doen we de aanvraag voor een lease contract
Nadat het contract gesloten is, bestellen we de fiets
Zodra de fiets binnen is, krijg je een smsje en kan je je nieuwe fiets ophalen
Onderhoud en reparaties vallen onder het contract. Mocht er iets zijn kan je ons altijd bellen voor een reparatie afspraak.

 

 

Meer weten over het leasen van een Gazelle of Batavus fiets?

Verschillende fietsenmerken hebben informatie over het privé of zakelijk leasen van fietsen. Lees meer over de mogelijkheden bij Gazelle en Batavus via de onderstaande knoppen.

Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben. Bel ons vooral met je vragen, wij helpen jullie graag!

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  8:30 - 18:00
Dinsdag:  8:30 - 18:00
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  8:30 - 18:00
Vrijdag:  8:30 - 21:00
Zaterdag:  8:30 - 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens