LEASE- EN BEDRIJFSFIETSEN

Na het werk boodschappen doen, van huis naar het werk fietsen of een heerlijke rit rondom Breukelen om van de mooie natuur te fietsen. Een fiets is praktisch, zorgt voor veel ontspanning en spaart het milieu. Een fiets is al een investering, maar hou er rekening mee dat er de komende jaren meer kosten kunnen komen. Zo heeft een (elektrische) fiets onderhoud nodig, om ervoor te zorgen dat de fiets goed blijft functioneren en veilig is.


Private Leasen

Het is mogelijk om fietsen te leasen. Zie het net als het leasen van een auto. Voor een vast bedrag per maand, word je volledig ontzorgd en rij jij een splinternieuwe (elektrische) fiets! Niet alleen rij je op een mooie nieuwe fiets, er zit ook een onderhoudspakket bij voor onderhoud en reparaties. Wanneer het leasecontract is afgelopen, bestaat de mogelijkheid om de fiets voor een gereduceerd tarief over te nemen of om weer een mooie nieuwe fiets te leasen.


Zakelijke leasen

Naast private lease is het mogelijk om een fiets zakelijk te leasen. Vanaf januari 2020 zijn deze regels veranderd. Je hoeft niet meer alle kilometers op te schrijven die je privé fietst, in plaats daarvan is er voor de belastingen een bijtelling van 7 procent. De kosten die jij hebt, zijn afhankelijk van je werkgever. Betaalt je werkgever de volledige leasekosten, dan kost het jou niets. Indien je werkgever een deel of niets bijdraagt, zijn de kosten voor jezelf. Het is mogelijk om een deel van het leasebedrag af te trekken van je brutoloon.


Hoe lease ik een fiets bij Age van ’t Hoff?

  • Wij adviseren je over welke (elektrische) fiets het beste bij jou past.
  • Samen doen we de aanvraag voor een leasecontract.
  • Nadat het contract gesloten is, bestellen we de fiets.
  • Zodra de fiets binnen is, krijg je een berichtje en kan je je nieuwe fiets ophalen.
  • Onderhoud en reparaties vallen onder het contract. Mocht er iets zijn, kan je ons altijd bellen voor een reparatieafspraak.


Meer weten over het leasen ?

Verschillende fietsmerken hebben informatie over het privé of zakelijk leasen van fietsen. Lees meer over de mogelijkheden bij Gazelle en Batavus.

Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben. Bel ons vooral met je vragen, wij helpen jullie graag!

 

 


TerugOpeningstijden

Maandag:  8:30 - 18:00
Dinsdag:  8:30 - 18:00
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  8:30 - 18:00
Vrijdag:  8:30 - 21:00
Zaterdag:  8:30 - 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook